Haal nu meer comfort uit uw huis met EPS-isolatie

Wilt u op een milieuvriendelijke manier uw huis isoleren? En wilt u meer warmte, droogte en comfort in uw huis? Isoleer dan nu uw vloeren met EPS-isolatie bij voordeligevloerisolatie.nl en creëer een comfortabele omgeving in uw huis voor u en uw gezinsleden! Meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

  • * velden zijn verplicht.

Meer warmte door EPS

Ondervindt u vaak de nadelen van een koude vloer, bijvoorbeeld wanneer u ‘s ochtends uw bed uit stapt? De oorzaak hiervan is de kruipruimte die niet (goed) geïsoleerd is. Deze ruimte kan vocht en kou tegengaan door geëxpandeerd polystyreen, oftewel EPS. Deze isolatie zal kosten voor u besparen en ruimtes vochtvrijer houden.

Investeer nu en profiteer van de voordelen

EPS-isolatie is een goede investering. Door eerst te investeren in isoleren, kunt u snel daarna van de vele voordelen genieten. EPS-isolatie is namelijk een van de goedkoopste en beste manieren om uw woning te isoleren. Daarnaast kunt u besparen op de energiekosten en gaat het energielabel omhoog, wat weer resulteert in een hogere woningwaarde. De geringe kosten voor het isoleren heeft u er snel weer uit op deze manier. Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Voordeligevloerisolatie.nl heeft veel mogelijkheden. Vraag nu uw offerte aan en ontdek wat er mogelijk is! 

Comfortabelere woning met EPS!

EPS-isolatie zorgt voor veel comfort in huis. EPS zijn polystyreenkorrels die uitzetten onder verhitting. Het wordt ook wel piepschuim genoemd. EPS bestaat dus uit kleine bolletjes met veel lucht. Stilstaande lucht is een perfect isolatiemateriaal en is ook kostendekkend, want slechts 2% van het geheel heeft grondstof nodig. Daarnaast bestaat EPS-isolatie uit milieuvriendelijk materiaal. Het is ontstaan uit gerecyclede afvalproducten van aardolie. EPS is bovendien erg duurzaam, want het heeft een onbeperkte levensduur en werking. Het is dus ideale materiaal om uw woning te isoleren!

EPS zorgt voor vochtvrije vloeren

Gezien het feit dat 98% van het piepschuim uit lucht bestaat, zorgt het er ook voor dat er geen vocht wordt doorgelaten. Met deze isolatie gaat u dus een vochtvrije toekomst tegemoet. EPS-isolatie werkt uitstekend bij het tegenhouden van vocht, omdat piepschuim dus stilstaande lucht bevat. Nooit meer natte vloeren met de EPS-isolatie van voordeligevloerisolatie.nl!

Geschikt voor alle doeleinden

Of u nu uw daken, muren of vloeren wilt isoleren: met EPS-isolatie kan het overal. EPS kan worden aangebracht middels isolatieplaten of EPS-korrels. De belangrijkste redenen om te isoleren zijn bijvoorbeeld: kosten besparen, warmte vasthouden, vocht tegengaan, ongedierte bestrijden en een hogere woningwaarde verkrijgen. Bij voordeligevloerisolatie.nl hebben we voor ieder woningtype altijd geschikte isolatie.

Onze professionals staan voor u klaar met de nieuwste apparatuur

Voor het aanbrengen van EPS-isolatie komen onze professionals graag bij u langs. Met onze blaasunits zorgen ze ervoor dat EPS-korrels op de juiste plek terechtkomen. Daarbij is het belangrijk dat er geen plekken zonder korrels overblijven; de blaasunits helpen daar goed bij. Ook zorgen deze units ervoor dat de EPS-laag de juiste dikte krijgt. De gemiddelde dikte is tussen de 35 – 40 cm.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw huis isoleren met EPS-isolatie? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Laat uw gegevens achter en vul in hoeveel m2 u graag wilt laten isoleren. Wij nemen via e-mail of telefonisch contact met u op. Vervolgens maken we een offerte op maat, zodat u een overzichtelijk beeld krijgt van de werkzaamheden en de kosten.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over ESP-isolatie of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. Uw vragen en opmerkingen zullen we zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Contact

VoordeligeVloerisolatie.nl

Steenwijk

0611448402