Ga voor comfort en laat uw kruipruimte isoleren

Is uw kruipruimte aantrekkelijk voor ongedierte en schimmels? Trekt er vocht omhoog en zijn uw vloeren en muren niet bestand tegen deze omstandigheden? Voordelige Vloerisolatie kan uw kruipruimte isoleren en u meer gemak en comfort bieden. Direct contact over wat wij voor u kunnen beteken? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  • * velden zijn verplicht.

Kies voor een droge vloer

De kruipruimte onder uw begane grond heeft een belangrijke functie: hij dient als afscheiding tussen de vloer en de ondergrond en in de meeste gevallen lopen de badkamer- en keukenleidingen door deze ruimte. Ook fungeert de kruipruimte als barrière tegen de kou. Toch kan een kruipruimte ook veel vervelende gevolgen hebben wanneer die te vochtig is. Het vocht van de kruipruimte kan bijvoorbeeld de vloer van de begane grond binnendringen. Dit resulteert in vochtige vloeren en veel ongemak. Lees verder om erachter te komen hoe u uw vloeren vochtvrij houdt door uw kruipruimte te isoleren.

Isoleer nu en bespaar op uw energierekening

Een vochtige kruipruimte kan resulteren in een koudere woning. Wanneer u hiervan niet op de hoogte bent, stookt u zonder het te weten misschien wel meer dan de bedoeling is om uw woning warm te houden. Op deze manier is uw energierekening veel hoger dan nodig. Uw kruipruimte isoleren zal ervoor zorgen dat u bespaart op uw energierekening.

Uw toegankelijke kruipruimte isoleren met vloerisolatie

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van uw kruipruimte isoleren. Deze hangen af van de toegankelijkheid van de kruipruimte en de oorzaak van uw vochtige kruipruimte. Is uw kruipruimte toegankelijk? Kies dan voor een vloerisolatie. Hierbij worden er isolatieplaten of dekens tegen het plafond van de kruipruimte geplaatst om het vocht tegen te houden. Isolatieschuim of PUR is ook een optie voor het isoleren van uw kruipruimte. Wanneer de grond ook wordt afgedekt met een bodemzeil, is dit een uitstekende manier om uw vloeren vochtvrij te houden. 

Grondisolatie tegen uw vochtige kruipruimte

Is uw kruipruimte niet toegankelijk? Voordelige Vloerisolatie kan uw kruipruimte isoleren middels grondisolatie. De ruimte biedt dan geen mogelijkheid tot kruipen, maar kan wel degelijk goed en goedkoop geïsoleerd worden met isolatieschuim of –schelpen. Dit is een betaalbare doch efficiënte manier om het vocht uit uw vloer te houden. Het piepschuim of de schelpen houden het vocht tegen de ondergrond en houden eventuele stank buiten uw huis. Voordelige Vloerisolatie helpt u uw kruipruimte isoleren.

Onze professionals staan altijd voor u klaar

Wilt u uw kruipruimte isoleren?  Voordelige Vloerisolatie doet het voor u. Onze experts van Voordelige Vloerisolatie staan voor u klaar met de nieuwste apparatuur op het gebied van isoleren. Zij zorgen ervoor dat uw kruipruimte perfect geïsoleerd is en u kunt genieten van gemak en comfort in huis.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Voor het isoleren van uw kruipruimte bent u bij Voordelige Vloerisolatie aan het goede adres. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door uw gegevens en het aantal te isoleren m2 in te vullen. Wij maken met uw informatie een offerte op maat voor u op en nemen vervolgens telefonisch of via e-mail contact met u op.

Neem nu contact met ons op

Gaat u voor een vochtvrije vloer en meer comfort? Laat dan nu uw kruipruimte isoleren. Voordelige Vloerisolatie helpt u graag verder met al uw vragen.

Contact

VoordeligeVloerisolatie.nl

Steenwijk

0611448402