Ons blaassysteem

Door het werken met een blaassysteem worden de korrels op een zeer doeltreffende manier in de te isoleren kruipruimte gebracht. Omdat EPS-korrels erg licht zijn, kunnen deze snel en gericht op de gewenste plaatsen worden neergelegd.

Zorgvuldig blaaswerk

We plaatsen onze blaasapparatuur zo dicht mogelijk bij de woning. Dan sluiten we de lichtgewicht blaasslangen aan, die we in de kruipruimte geleiden. Vloeren en wanden in uw woning dekken we van tevoren af met beschermende materialen. Hierdoor voorkomen we beschadigingen. Door de kracht van de blaasunit kunnen we afstanden van meer dan 70 meter overbruggen!

De juiste laagdikte bij vloerisolatie

Bij het aanbrengen van de isolatiekorrels is het van belang dat iedere cm2 van de kruipruimte wordt bedekt. Afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte en de gewenste RC-waarde wordt er een laag van minimaal 35-40 cm korrels aangebracht. Door deze werkwijze kunnen we een optimaal resultaat garanderen.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

VoordeligeVloerisolatie.nl

Steenwijk

0611448402