Vloerisolatie? VoordeligeVloerisolatie.nl is uw partner!

Heeft u weleens last van koude voeten? Dan is vloerisolatie de oplossing! Vloerisolatie zorgt er namelijk voor dat uw vloer veel meer warmte afgeeft in plaats van kou. Daarnaast kan vloerisolatie ook voor een flinke kostenbesparing in uw woning zorgen. Genoeg redenen dus om uw woning te voorzien van vloerisolatie. Bij VoordeligeVloerisolatie.nl kunnen we in uw woning op professionele wijze vloerisolatie aanbrengen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en ontdek wat wij voor uw vloer kunnen doen.

Voorkom kou in uw woning

VloerisolatieEen vloer die niet is geïsoleerd, geeft kou af. Veel mensen weten dat wel, maar kennen niet de oorzaak ervan. Deze kou komt vooral vanuit de kruipruimte onder de vloer. In de kruipruimte is het gemiddeld rond de 12 graden. Als uw vloer niet is geïsoleerd, trekt deze kou door naar uw woning. Hierdoor zal uw vloer erg koud aanvoelen. Uiteraard kunt u dan de verwarming hoger zetten, maar dit zal niet veel helpen. Als u vloerisolatie heeft laten aanbrengen in uw woning, wordt er een scheiding gemaakt tussen uw vloer en de kruipruimte. Hierdoor zullen de temperaturen van beide gedeelten elkaar niet meer beïnvloeden. Naast het feit dat het warmer en aangenamer in uw woning zal zijn, bespaart u ook een hoop kosten.  

“Sinds VoordeligeVloerisolatie.nl in mijn woning vloerisolatie heeft aangebracht, voelt mijn vloer eindelijk weer lekker warm aan”. - Jan de Kort

De investering heeft u er snel uit dankzij de besparingen en subsidies

Als nadeel van vloerisolatie wordt vaak genoemd dat er een investering moet worden gedaan. Uiteraard moet u eerst investeren, voordat u van de voordelen kunt profiteren. Vaak heeft u de investering voor vloerisolatie er binnen vier jaar al uit door de besparing die vloerisolatie oplevert. Gemiddeld levert vloerisolatie een besparing tot 7m3 gas per m2 vloer. Uiteraard kan dit per vloer verschillen. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook subsidies voor het laten plaatsen van vloerisolatie. Hierdoor heeft u de investering er nog sneller uit. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden omtrent subsidies. Zo denken wij met u mee over hoe wij in uw situatie zo gunstig mogelijk vloerisolatie kunnen aanleggen.  

Draag bij aan een beter milieu

VoordeligeVloerisolatie.nlNaast de kostenbesparing zorgt vloerisolatie er ook voor dat u bijdraagt aan een beter milieu. Dit komt doordat uw woning minder gebruikmaakt van schaarse en schadelijke brandstoffen. Zo wordt er bijvoorbeeld minder CO2 uitgestoten. Daarbij komt dat we bij VoordeligeVloerisolatie.nl met duurzaam en milieuvriendelijk materiaal te werk gaan. Wij maken namelijk gebruik van milieuvriendelijke EPS-korrels tijdens het isoleren van uw vloer.

Milieuvriendelijke EPS-korrels

De EPS-korrels die wij plaatsen om uw vloer te isoleren, zijn gemaakt op basis van gerecyclede afvalproducten. Daarbij komt dat deze korrels in de toekomst ook weer recyclebaar zijn. Daarnaast laten de EPS-korrels geen schadelijke stoffen en gassen achter. De korrels hebben een zeer lange levensduur en kunnen eventueel weer opnieuw worden gebruikt. Uiteindelijk zorgt dit ook voor een langere levensduur van uw woning. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat uw vloerisolatie op een milieuvriendelijke en duurzame manier wordt gerealiseerd. Wel zo prettig om te weten!

Voorkom met vloerisolatie vochtproblemen in uw woning

Als u uw vloer niet laat isoleren, kunnen er vochtproblemen in uw woning ontstaan. Hierdoor kan vocht in allerlei plaatsen in uw woning trekken. Dit kan ervoor zorgen dat er schimmel trekt in de woning, wat nadelige gevolgen kan hebben voor alles en iedereen in huis. Daarnaast kunnen bepaalde onderdelen in uw huis door de vochtigheid gaan rotten. Hierbij kunt u denken aan betonvloeren en houten vloeren. De kosten om die schade te repareren zijn erg hoog; daarom kunt u er beter direct voor kiezen om uw vloer te laten isoleren. Daarbij komt dat vloerisolatie een veel warmer gevoel geeft in huis. Dit is in de koude wintermaanden een groot voordeel!

Laat onze professionals uw vloer isoleren

Als u ervoor kiest om vloerisolatie te laten aanbrengen in uw woning, komen onze professionals bij u langs om EPS-korrels bij u aan te brengen. Dit doen we met een professionele blaasunit. Zo kunnen wij op alle plekken komen die normaal lastig te bereiken zijn. U wilt natuurlijk wel dat alle delen goed geïsoleerd zijn. Met deze blaasunits zorgen wij ervoor dat overal de juiste dikte wordt aangelegd tijdens het isoleren van de vloer. Vaak is dit een laag tussen de 35-40 cm. 

“De EPS-korrels zijn op zeer professionele wijze geplaatst, alles ziet er strak en degelijk uit. Ik merk direct dat ik meer wooncomfort heb in mijn huis.” - Freek de Vries

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw vloerisolatie laten aanbrengen door VoordeligeVloerisolatie.nl? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Het enige wat u dan hoeft te doen, is uw gegevens en het aantal te isoleren m2 invullen. Wij zullen vervolgens contact opnemen per mail of telefonisch (net wat u het beste uitkomt) om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat aan te bieden.

Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur

Bij VoordeligeVloerisolatie.nl maken wij gebruik van de modernste technieken om u de hoogste kwaliteit vloerisolatie te kunnen leveren. Wij willen er zorg voor dragen dat u lang kunt blijven genieten van optimale vloerisolatie, zodat u effectief bespaart op uw energierekening. Wilt u ook meer wooncomfort en besparen tegelijkertijd? Neem dan contact met ons op en wij zullen u een passende offerte aanbieden.

Zijn er nog vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze tekst nog vragen over vloerisolatie? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen! Vragen en opmerkingen kunt u via onze contactpagina naar ons toesturen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoord geven.

Contact

VoordeligeVloerisolatie.nl

Steenwijk

0611448402