Isolatiewaarde van EPS Korrels

Bij het kopen van een isolatieproduct is de isolatiewaarde (Rc-waarde) van belang.

EPS-korrels die in een kruipruimte worden aangebracht, hebben een hoge isolatiewaarde van minimaal Rc = 2,6. De EPS (polystyreen) bij een laagdikte van 35cm korrels zijn streng gekeurd en grondig onderzocht op werking en op materiaaleigenschappen. Een goede vloerisolatie dus. Vochtproblemen in de kruipruimten onder vloeren worden hierdoor gemakkelijk opgelost en onnodig warmteverlies behoort tot het verleden.

Meer weten of offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Wilt u uw vloeren isoleren en hiermee geld besparen? Dan is de isolatiewaarde van uw woning van groot belang voor het rendement en de waarde van uw huis. Hoe beter uw woning geïsoleerd is, hoe hoger de isolatiewaarde zal zijn. Voordelige Vloerisolatie helpt u graag bij het creëren van een warme, droge en comfortabele woning. Lees snel verder en ontdek wat de voorwaarden en de mogelijkheden zijn om de isolatiewaarde van uw woning te verhogen.

Comfortabel wonen door goede vloerisolatie

Bij de aanschaf van een isolatieproduct is de isolatiewaarde (Rc-waarde) van belang. EPS-korrels die in een kruipruimte worden aangebracht, hebben met een laagdikte van 35cm een isolatiewaarde van minimaal Rc = 2,6. De EPS- korrels zijn streng gekeurd en grondig onderzocht op werking en materiaaleigenschappen. Met gepaste trots kunnen we spreken van een uitmuntend goede vloerisolatie. Isolatie met EPS-korrels lost vochtproblemen in de kruipruimte onder de vloer gemakkelijk op en onnodig warmteverlies behoort tot het verleden.

Verschillende isolatiewaarden

Er zijn verschillende isolatiewaarden om uit te drukken hoe goed uw woning geïsoleerd is, omdat er onderscheid wordt gemaakt in soorten materiaal, constructiedelen en typen woningen. Zodoende worden er verschillende uitdrukkingen gebruikt die de isolatiewaarde aangeven, zoals de R-waarde, de K-waarde, de Rc-waarde, de U-waarde en de Lamba isolatiewaarde. Isolatiewaarden kunnen op- of aflopen. Hoe lager de waarde is, hoe beter de isolatie. Dit geldt overigens voor elke waarde, behalve voor de R-waarde. Als u een correcte berekening maakt met de juiste isolatiewaarden, kunt u gebruikmaken van het juiste isolatiemateriaal voor uw woning.

Wat zijn de vereisten bij isolatiewaarden?

Tegenwoordig hoort isolatie bij een huis en worden er eisen gesteld aan de thermische toestand. Er worden verschillende voorwaarden gesteld aan de isolatiewaarden van een constructiegedeelte of zelfs een heel huis. Nieuwbouwhuizen hebben al een minimale isolatiewaarde van K45. Een woning kan op vele manieren worden geïsoleerd. Denk hierbij aan de isolatie van vloeren, muren en vele andere delen van de woning.

Isoleer met EPS-korrels

Wilt u meer comfort in huis? Met EPS-korrels bent u ervan verzekerd dat uw kruipruimte goed geïsoleerd is. De warmteweestand (Rc-waarde) van deze korrels is namelijk 2,6. Voordelige Vloerisolatie zorgt voor isolatiemateriaal dat u een aangename, warme en droge vloer geeft!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Kies voor EPS-korrels met een hoge Rc-waarde van 2,6! Ontdek de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan! Door uw gegevens op te sturen en het aantal te isoleren m2 in te vullen, kunnen we berekenen wat goede vloerisolatie u kan opleveren. Wij nemen vervolgens via e-mail of telefonisch contact met u op.

Zijn er vragen?

Welke voorwaarden zijn er bij het isoleren van uw woning? Hoe berekent u de isolatiewaarde van een bepaald product? Het isoleren van uw woning kan vragen bij u oproepen. De experts van voordelige Vloerisolatie staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via de contactpagina en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Contact

VoordeligeVloerisolatie.nl

Steenwijk

0611448402